Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Tweedehands een hoogtewerker kopen in Antwerpen  

Wilt u graag tweedehands een hoogtewerker kopen bij een specialist in de omgeving van Antwerpen? Dan helpen we u bij KN Service in Terhagen graag bij het kiezen van het juiste model. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies welke modellen het meest geschikt zijn voor uw specifieke werkzaamheden. Ontdek meer over ons ruime aanbod aan tweedehandshoogtewerkers.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Tweedehands een hoogtewerker kopen aan een mooie prijs

We hebben veel verschillende merken in ons aanbod. Als u een tweedehands hoogtewerker komt kopen, krijgt u de keuze uit:
·        Genie
·        Manitou
·        Palfinger
·        MEC
·        Hitachi
·        Aichi
·        HAB

De aankoop van tweedehandsmachines heeft veel voordelen. De grootste troef is dat u de kosten van het kopen van een hoogtewerker beperkt en toch blijft profiteren van dezelfde kwaliteit. Alle tweedehandshoogtewerkers worden namelijk eerst onder handen genomen door ons. Als er een herstelling van de hoogtewerker nodig is, kan dat ook. Zo ziet de hoogtewerker die u tweedehands bent komen kopen er als nieuw uit.

Stel ons gerust vragen

Heeft u nog vragen voor ons team in Terhagen over het tweedehands kopen van een hoogtewerker? Neem dan zeker contact met ons op. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u met veel plezier verder om de gepaste tweedehandshoogtewerker te vinden.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: