Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Tweedehands heftruck kopen in Antwerpen

Wilt u graag een tweedehands heftruck of andere tweedehands machines kopen in Antwerpen? Bij KN Service helpen we u graag verder. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak en hebben dus de nodige expertise om u de juiste machines aan te raden voor uw specifieke werkzaamheden. Bovendien kan u rekenen op een snelle service.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Kies uit verschillende merken als u een tweedehands heftruck gaat kopen bij ons in Antwerpen

Wilt u een tweedehands heftruck of andere machines kopen in Terhagen, nabij Antwerpen? Dan hoeft u zeker niet in te zitten over de kwaliteit van de machines. Ze worden namelijk uitvoerig gecontroleerd. Ze hebben het nodige onderhoud gehad en zijn, indien nodig, hersteld. Een voordeel van het kopen van een tweedehands heftruck of andere machines is dat u uw kosten beperkt zonder in te boeten aan kwaliteit. Wilt u toch liever investeren in een nieuw toestel? Dan helpen we u ook graag verder. Voor een nieuwe of tweedehands heftruck kan u onder andere kiezen uit de merken Manitou, Yale en Magni.

Stel gerust vragen over onze machines

Naast het kopen van een tweedehands heftruck, kan u bij KN Service ook machines huren. Dat is een goede manier om kosten te besparen, zeker als uw werkzaamheden binnen een korte periode afgerond worden. Stel gerust vragen aan ons team in Terhagen, dicht bij Antwerpen, over de tweedehands heftruck of andere machines die u op het oog heeft. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49,  via het e-mailadres [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen.     

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: