Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Een Skyjack-hoogtewerker kopen in Antwerpen

Wilt u graag een Skyjack-hoogtewerker kopen bij een specialist in de omgeving van Antwerpen? Dan hebben we bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, zeker een machine die bij u past. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we u kunnen verder helpen. Ontdek onze hoogtewerkers.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een Skyjack-hoogtewerker kopen voor uw werkzaamheden in Antwerpen

Bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, kan u zowel een nieuwe als tweedehands Skyjack-hoogtewerker kopen. Die laatste optie is interessant om uw kosten te beperken. We verkopen ook hoogtewerkers van andere merken, zoals Manitou. Hoogtewerkers worden tegenwoordig ook regelmatig gebruikt voor de opbouw van festivalterreinen. Zoekt u een specialist die snel ter plekke kan zijn voor het herstellen van uw Skyjack-hoogtewerker? Ook dan zit u goed bij ons!

Koop de machines die u nodig heeft

We helpen u bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, bij het kopen van een Skyjack-hoogtewerker, maar ook van andere machines, zoals heftrucks. Heeft u nog vragen? Stel ze dan zeker. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49,  via het e-mailadres [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen. Hopelijk mogen we u binnenkort verder helpen met een gepast toestel voor uw werkzaamheden.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: