Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Een Skyjack-hoogtewerker kopen in Antwerpen

Wilt u graag een Skyjack-hoogtewerker kopen bij een specialist in de omgeving van Antwerpen? Dan hebben we bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, zeker een machine die bij u past. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we u kunnen verder helpen. Ontdek onze hoogtewerkers.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een Skyjack-hoogtewerker kopen voor uw werkzaamheden

Bij KN Service in Terhagen kan u zowel een nieuwe als tweedehands een Skyjack-hoogtewerker kopen. Die laatste optie is interessant om uw kosten te beperken. We verkopen ook hoogtewerkers van andere merken, zo kan u bijvoorbeeld een hoogtewerker van Manitou kopen. Beide merken zijn van een hoge kwaliteit en helpen u bij uw werkzaamheden. Hoogtewerkers worden tegenwoordig ook regelmatig gebruikt voor de opbouw van festivalterreinen. De Skyjack-hoogtewerker is daar het perfecte voorbeeld van. Bovendien kan u ons als specialist ook inschakelen, moest er een herstelling aan uw Skyjack-hoogtewerker nodig zijn. Zo zorgen wij ervoor dat uw werkzaamheden geen vertraging oplopen.

Koop de machines die u nodig heeft

We helpen u bij het kopen van een Skyjack-hoogtewerker. Heeft u nog vragen? Stel ze dan zeker. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49 of door ons online contactformulier in te vullen. Hopelijk mogen we u binnenkort verder helpen met een gepast toestel voor uw werkzaamheden.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: