Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Een Manitou-hoogtewerker kopen in Antwerpen

Heeft u interesse in een Manitou-hoogtewerker en wilt u die kopen bij een specialist in de omgeving van Antwerpen? Dan zit u goed bij KN Service uit Terhagen. We bieden zowel nieuwe als tweedehands modellen aan. Daarnaast is het mogelijk om onze modellen te huren. Op die manier zullen uw kosten nooit onnodig oplopen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

De gepaste Manitou-hoogtewerker kopen voor uw werken

Als u een Manitou-hoogtewerker wilt kopen voor uw werkzaamheden, kan u rekenen op onze professionele hulp. Als u een hoogwerker wilt kopen, kijken wij naar de verschillende mogelijkheden. Het merk Manitou komt daar regelmatig naar boven, door zijn brede aanbod. Zo kan u een Manitou-hoogtewerker kopen die perfect door deuropeningen past en dus makkelijk is om mee te werken en manoeuvreren. Ook voor de aankoop van andere merken zit u trouwens goed bij ons. Onze Skyjack-hoogtewerker is bijvoorbeeld een populaire optie. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen we u gepast advies geven. Na het kopen van een Manitou-hoogtewerker helpen we u graag verder. U kan bij ons namelijk altijd na de aankoop ook nog terecht voor de herstelling van uw Manitou-hoogtewerker.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u graag een Manitou-hoogtewerker kopen, maar heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden snel al uw vragen en helpen u verder met onze uitgebreide expertise en kennis over Manitou!     

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: