Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Een Manitou-hoogtewerker kopen in Antwerpen

Heeft u interesse in een Manitou-hoogtewerker en wilt u die kopen bij een specialist in de omgeving van Antwerpen? Dan zit u goed bij KN Service uit Terhagen. We bieden zowel nieuwe als tweedehands modellen aan. Daarnaast is het mogelijk om onze modellen te huren. Op die manier zullen uw kosten nooit onnodig oplopen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Krijg advies wanneer u een Manitou-hoogtewerker wilt kopen voor uw werkzaamheden in Antwerpen

Als u een Manitou-hoogtewerker wilt kopen voor uw werkzaamheden in Antwerpen, kan u rekenen op onze professionele hulp. Ook voor de aankoop van andere merken zit u trouwens goed bij ons. Onze Skyjack-hoogtewerker is bijvoorbeeld een populaire optie. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen we u gepast advies geven. Op die manier koopt of huurt u zeker de juiste nieuwe of tweedehands machine voor uw specifieke werkzaamheden. Na het kopen van een Manitou-hoogtewerker bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen, helpen we u graag verder. U kan  altijd bij ons terecht voor de herstelling van uw Manitou-hoogtewerker of andere machines.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u graag een Manitou-hoogtewerker kopen bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen, maar heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49,  via het e-mailadres [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen.     

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: