Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Nood aan een JLG hoogwerker in regio Antwerpen?

Bij KN Service zit u goed als u een JLG hoogwerker aan uw depot wil toevoegen in de provincie Antwerpen. Bij ons kan u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands bouwmachines, en daarnaast voeren wij ook herstellingen uit. Vanuit ons hoofdkwartier in Terhagen, nabij Antwerpen, staan wij (ervaren zaakvoerder Kurt Nauwelaers en zijn enthousiaste team) steeds voor u paraat.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Maak met de JLG hoogwerker een succes van uw volgende bouwproject in Antwerpen

De JLG hoogwerker is niets minder dan een trouwe partner voor al uw bouwondernemingen in Antwerpen en ver daarbuiten. Met de beste reikwijdte in zijn categorie en een QuikStick®-ontwerp voor aanzienlijk kortere hef-en daalcyclussen, staat deze machine absoluut zijn ‘mannetje’ bij u op de werf. Daarnaast zijn bij ons ook hoogtewerkers van andere topmerken te krijgen, waaronder Aichi en Genie. Elders op de site kan u terecht voor een volledig overzicht van alle verschillende soorten bouwmachines die wij nieuw of tweedehands aanbieden.

Bel of e-mail ons voor meer info

Klop gerust bij KN Service aan indien u een JLG hoogwerker wil aanschaffen of laten herstellen voor uw bouwproject in Antwerpen. Wij zijn bovendien steeds bereikbaar via het nummer 0479/22 33 49 en e-mailadres [email protected].
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: