Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Nood een hoogwerker van JLG in regio Antwerpen?

Bij KN Service zit u goed als u van JLG een hoogwerker aan uw depot wilt toevoegen in de provincie Antwerpen. Bij ons kan u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands bouwmachines. Daarnaast voeren wij ook herstellingen uit. Vanuit ons hoofdkwartier in Terhagen, nabij Antwerpen, staan wij (ervaren zaakvoerder Kurt Nauwelaers en zijn enthousiaste team) steeds voor u paraat.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Dankzij het merk JLG maakt u met de hoogwerker een succes van uw volgende bouwproject

De JLG-hoogwerker is niets minder dan een trouwe partner voor al uw bouwondernemingen. Met de beste reikwijdte in zijn categorie en een QuickStick®-ontwerp voor aanzienlijk kortere hef-en daalcyclussen, staat deze machine absoluut zijn ‘mannetje’ bij u op de werf. Daarnaast kan u bij ons ook hoogtewerkers van andere topmerken kopen, waaronder:
·        Aichi
·        Genie
·        Manitou
Elders op de site kan u terecht voor een volledig overzicht van alle verschillende soorten bouwmachines die wij nieuw aanbieden. Ook tweedehandsmachines behoren tot ons assortiment.

Bel of e-mail ons voor meer info

Klop gerust bij KN Service aan indien u een hoogwerker van JLG wilt aanschaffen of laten herstellen voor uw bouwproject. Wij zijn bovendien steeds bereikbaar via het nummer 0479/22 33 49 en op het e-mailadres [email protected]. Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen met onze machines en diensten.
Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: