Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Uw adres voor hoogwerkers in regio Antwerpen

KN Service staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar de beste hoogwerkers om uw bouwprojecten in of rond Antwerpen kwalitatief, vlot en op tijd af te ronden. Als u een hoogtewerker wilt kopen in Antwerpen, kan u rekenen op ons advies. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in het vak. U zit goed bij ons in Terhagen, nabij Antwerpen, voor de verkoop van nieuwe en tweedehands hoogwerkers én voor herstellingen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

De meest kwalitatieve hoogwerkers van Antwerpen

In ons ruime aanbod aan topmerken zoals Aichi, Genie en JLG vindt u ongetwijfeld de geschikte hoogwerkers voor uw werkzaamheden in de provincie Antwerpen. Daarnaast bieden wij ook een heleboel andere bouwmachines aan, zowel volledig nieuw als tweedehands. De tweedehands modellen worden uitvoerig gecontroleerd en zijn allemaal in perfect werkende staat. Daarnaast zit u bij ons in Terhagen, nabij Antwerpen, niet alleen goed voor het kopen van een hoogtewerker, maar  ook voor eventuele herstellingen, ook van andere bouwmachines. Een volledig overzicht van al onze diensten vindt u op onze homepagina. 

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen bij het kopen van een hoogtewerker in Antwerpen

Een hoogtewerker kopen voor uw werkzaamheden in de omgeving van Antwerpen kan bij ons aan een scherpe prijs! Vraag ons gerust om advies om zeker de juiste keuze te maken. Bent u geïnteresseerd in één van onze hoogwerkers voor uw volgende bouwonderneming in de omgeving van Antwerpen? Heeft u nog vragen of opmerkingen? KN Service staat u graag te woord, hetzij via telefoon op het nummer 0479/22 33 49,  het e-mailadres [email protected] of ons online contactformulier.     

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: