Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Herstelling Yale-heftruck

Is er een herstelling nodig aan uw Yale-heftruck? Dan kan u langskomen bij KN Service in Terhagen, bij Antwerpen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring en de nodige expertise om elk mogelijk probleem op te lossen. Zo garanderen wij u dat u snel weer veilig en vlot aan de slag kan met uw heftruck van Yale.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Laat op tijd een herstelling uitvoeren aan uw Yale-heftruck

Als u volop bezig bent met werkzaamheden, is het natuurlijk belangrijk dat uw gekochte heftruck ook optimaal blijft werken. Helaas is dat niet altijd het geval en is er een reparatie aan uw heftruck nodig. Gelukkig hebben wij de nodige materialen en kennis om een heftruck van verschillende merken, zoals Yale, onder handen te nemen. Een Yale-heftruck staat bekend om zijn grote kwaliteit. U kan er zeker mee aan de slag. Alleen kan zelfs een heftruck van een A-merk soms een mankement vertonen. Gelukkig kunnen onze werknemers de herstelling van deze Yale-heftruck voor hun rekening nemen. Het is namelijk geen slim idee om met een machine die het niet volledig doet aan de slag te gaan.

Kom bij ons langs voor een herstelling heeft

Laat de herstelling van uw Yale-heftruck aan ons over. Wij hebben de nodige onderdelen liggen en kunnen met onze kennis deze herstelling zo in orde brengen. Voor u het weet, kan u terug uw werkzaamheden hervatten. Kom langs of neem contact met ons op. U kan ons bereiken op het nummer 0479/22 33 49 of door ons contactformulier in te vullen. De medewerkers van ons bouwmachinebedrijf helpen u zo snel mogelijk verder.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: