Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Herstelling van een Skyjack-hoogtewerker

Zoekt u een specialist voor de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker? Dan zit u zeker goed bij KN Service. We hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring in het vak, waardoor we de snelste service kunnen aanbieden. Dankzij onze ruime voorraad aan reserveonderdelen moet u nooit lang wachten op uw toestellen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Schakel ons in voor een herstelling ter plaatse van uw Skyjack-hoogtewerker

We kunnen de herstelling van uw Skyjack-hoogtewerker zowel ter plaatse uitvoeren als bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen. Wij hebben namelijk alle onderdelen ter beschikking en hebben de nodige kennis. We kunnen uiteraard ook aan de slag gaan met de herstelling van andere merken, waaronder Manitou-hoogtewerkers. Naast de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker, helpen we u ook graag bij de aankoop van een nieuwe machine. Bij het kopen van een Skyjack-hoogtewerker, krijgt u de keuze uit nieuwe en tweedehandsmodellen. Onze tweedehandsmachines worden altijd uitvoerig gecontroleerd. We garanderen daarom dat ze in een perfecte staat verkeren.  

Laat al uw herstellingen aan ons over

Wilt u onze ‘one-stop-shop’ inschakelen voor de herstelling van een Skyjack-hoogtewerker? Neem dan zeker contact met ons op. Voor dringende gevallen belt u ons via het nummer 0479/22 33 49. Een bericht sturen kan ook via het online contactformulier, wij trachten dan zo snel mogelijk contact op te nemen en u verder te helpen.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: