Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

De herstelling van een Manitou-hoogtewerker in Antwerpen

Voor de herstelling van een Manitou-hoogtewerker kan u terecht bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen. We beschikken over een ruime voorraad aan reserveonderdelen en kunnen daarom een snelle service aanbieden. Bovendien kunnen we terugvallen op meer dan 20 jaar ervaring, waardoor we voor elk probleem snel een oplossing vinden.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een snelle herstelling van uw Manitou-hoogtewerker ter plaatse in Antwerpen

De herstelling van uw Manitou-hoogtewerker voeren we ter plaatse uit of bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen. Uiteraard geldt dat ook voor hoogtewerkers van andere merken, zoals een Skyjack-hoogtewerker, en andere machines, waaronder heftrucks, grondverzetmachines, kranen, liften en reinigingsmachines. Naast de herstelling van een Manitou-hoogtewerker, zit u ook goed bij ons in Terhagen, dicht bij Antwerpen, voor de aankoop ervan. Zowel nieuwe als tweedehands hoogtewerkers zijn beschikbaar. Ook als u andere machines nodig heeft, krijgt u die keuze. Zo lopen uw kosten niet onnodig op.

Profiteer van een snelle service

Heeft u een dringende herstelling nodig van uw Manitou-hoogtewerker in de omgeving van Antwerpen? Dan kan u ons bellen via het nummer 0479/22 33 49. Voor verdere vragen of meer informatie, kan u ons ook altijd een bericht sturen via het online contactformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: