Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Herstelling ladderlift

KN Service in Terhagen, bij Antwerpen, staat klaar om een herstelling uit te voeren aan uw ladderlift. Als u beschikt over een ladderlift wilt u natuurlijk dat deze optimaal werkt om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Jammer genoeg kan het soms gebeuren dat er toch een mankement de kop op steekt. Als u bij ons bedrijf langsgaat, hoeft u niet lang te treuren. Wij zorgen voor een grondige herstelling van uw ladderlift.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Werk terug vlot door een herstelling aan uw ladderlift

Merkt u tijdens de werkzaamheden dat er wat problemen zijn met uw ladderlift? Dan kan u bij ons langskomen om uw ladderlift te laten herstellen. Wij hebben al het materiaal in huis om die reparatie tot een goed einde te brengen. Bovendien beschikken onze werknemers over jarenlange ervaring en zien ze meteen waar het probleem zit. Hierdoor is de herstelling van uw ladderlift zo geregeld en kan u weer veilig aan de slag gaan. Naast de herstelling van een ladderlift, nemen wij ook nog andere machines onder handen. Denk hierbij aan de herstelling van:
·        Een heftruck
·        Grondverzetmachines
·        Hoogtewerker
·        Kranen

Als u dus tijdens de werken merkt dat niet alleen uw ladderlift een herstelling nodig heeft, dan kan u enkele andere machines ook binnenbrengen.

Laat ons uw ladderlift onder handen nemen

Dient u een herstelling te laten uitvoeren aan uw ladderlift? Dan kan u het best contact met ons opnemen en langskomen. U belt hiervoor op het nummer 0479/22 33 49 of vult ons contactformulier in. Naast de reparatie kan u bij ons bovendien ook nog een ladderlift huren voor moest u deze maar een korte periode nodig hebben.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: