Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

De herstelling van uw hoogwerker

De herstelling en reparatie van een kapotte hoogwerker is essentieel als een defect uw bouwproject dreigt te vertragen of verhinderen. Aangezien wij weten dat de herstelling van een hoogtewerker uw kosten doet oplopen, staat KN Service uit Terhagen, dicht bij Antwerpen, u graag bij met een snelle, kwalitatieve service. Onder de kundige leiding van zaakvoerder Kurt Nauwelaers, al meer dan twintig jaar actief in de sector, brengen wij elke herstelling van een defecte hoogtewerker tot een goed einde.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een vlotte en kwalitatieve herstelling van uw defecte hoogwerker

KN service gaat elke keer opnieuw volop voor een vlotte en klantvriendelijke aanpak. Daarom voeren wij niet alleen herstellingen uit in ons hoofdkwartier in Terhagen, maar reizen wij heel Antwerpen, de Benelux en zelfs Europa af om ter plaatse in te staan voor de herstelling en reparatie van uw defecte hoogwerker, zelfs op uw festivalterrein. Voor meer info kan u altijd onze herstellingspagina eens bezoeken. Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kan voor het kopen van een hoogtewerker en dus niet alleen voor de herstelling en reparatie ervan? Wij werken hiervoor samen met een heleboel topmerken, waaronder Genie. Ook onze servicepartner Aichi mag niet ontbreken in dit aanbod. Online vindt u een volledige lijst van alle machines en de merken waarmee wij aan de slag kunnen. Kijk alvast eens of het merk van uw hoogtewerker in de lijst staat voor de herstelling ervan. Indien niet, zeg ons dan gerust even voor welk merk van hoogwerker u een reparatie nodig heeft. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Contacteer ons voor de herstelling van een hoogtewerker

Wilt u ons inschakelen voor de herstelling van een hoogtewerker? Bel ons zo snel mogelijk op het nummer 0479/22 33 49 of stuur een e-mail naar [email protected] om de reparatie van uw hoogwerker met ons te bespreken. Als u nog vragen heeft over onze werkwijze bij de herstelling van een hoogtewerker, kan u uiteraard eerst nog vragen stellen. We zullen u met plezier meer uitleg geven.       

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: