Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Heftruck huren in Antwerpen

Wilt u graag een heftruck huren voor uw werkzaamheden in de omgeving van Antwerpen? Dan kan u bij KN Service in Terhagen terecht. In ons ruime aanbod zit zeker een toestel dat perfect aansluit bij uw noden. Bovendien kan u rekenen op ons professioneel advies, waarvoor we terugvallen op onze decennialange ervaring in het vak.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Bespaar kosten door een heftruck te huren

KN Service biedt u de kans om een heftruck te huren en zo uw kosten te beperken. Als uw werkzaamheden binnen een korte periode afgerond worden, is het niet nodig om een heftruck te kopen. Dat is namelijk een serieuze investering. Slimmer is om voor een kortere periode een heftruck te huren en deze dan weer terug binnen te brengen. Als u het toestel toch af en toe wilt gebruiken, kunnen we u ook onze tweedehandsheftrucks aanraden. Net zoals bij het huren van een heftruck liggen de kosten daar net wat lager dan bij een nieuw model. Uiteraard zijn alle heftrucks die u kan huren volledig in orde en veilig voor gebruik. Moest er toch iets mis mee zijn, nemen wij de herstelling van de heftruck voor onze rekening.

Huur de machines die u nodig heeft

Wilt u graag een heftruck huren bij ons bouwmachinebedrijf? Dan kan u het best contact met ons opnemen en horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. U kan ons bereiken op het nummer 0479/22 33 49 of door ons online contactformulier in te vullen. Samen kijken we naar de heftruck die u kan huren om uw werkzaamheden uit te voeren.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: