Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Heftruck huren in Antwerpen

Wilt u graag een heftruck huren voor uw werkzaamheden in de omgeving van Antwerpen? Dan kan u bij KN Service in Terhagen terecht. In ons ruime aanbod zit zeker een toestel dat perfect aansluit bij uw noden. Bovendien kan u rekenen op ons professioneel advies, waarvoor we kunnen terugvallen op onze decennialange ervaring in het vak.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Bespaar kosten door een heftruck te huren voor uw werkzaamheden in Antwerpen

KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, biedt u de kans om een heftruck te huren en zo uw kosten te beperken. Als uw werkzaamheden binnen een korte periode afgerond worden, is het niet nodig om in te investeren in een nieuw toestel. Mocht u toch een toestel willen aankopen, dan hebben we ook tweedehands machines in de aanbieding. Tweedehands heftrucks worden eerst uitvoerig gecontroleerd en hersteld waar nodig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Huur de machines die u nodig heeft

Bij KN Service in Terhagen, dicht bij Antwerpen, kan u niet alleen een geschikte heftruck huren. We hebben namelijk ook hoogtewerkers in de aanbieding van topmerken, zoals Manitou en Skyjack. We horen graag van u hoe we u kunnen verder helpen. Contacteer ons op het nummer 0479/22 33 49,  via het e-mailadres [email protected] of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: