Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Heftruck in Antwerpen

Wilt u een heftruck kopen en zoekt u een specialist in Antwerpen? Bij KN Service vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands toestellen. Bij KN Service heeft iedereen de techniekmicrobe te pakken. Onder de kundige leiding van zaakvoerder Kurt Nauwelaers, die al meer dan twintig jaar in het vak zit, bieden wij u daarom alleen maar het beste van het beste aan.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Een geschikte heftruck kopen bij ons in Antwerpen

Wilt u graag een heftruck kopen voor uw bouwprojecten in Antwerpen? Dan vindt u in ons ruime aanbod aan nieuwe machines gegarandeerd wat u zoekt. Als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden, zijn onze tweedehands machines een interessante optie. Online vindt u een duidelijk overzicht van de beschikbare toestellen. Na de aankoop van een machine kan u op onze ondersteuning blijven rekenen. Wij herstellen ook iedere heftruck die u bij ons binnen brengt in Terhagen, dicht bij Antwerpen. Indien nodig komen we ook ter plaatse voor herstellingen. Een heftruck huren voor een specifieke periode is ook een optie. We bieden ook nog andere bouwmachines aan. Zo helpen we u graag bij het vinden van een geschikte hoogwerker voor uw project.

Maak vandaag nog een afspraak

Indien u interesse heeft om een van onze heftrucks te kopen voor uw volgende bouwproject in de omgeving van Antwerpen, dan horen wij dat uiteraard graag! Contacteer ons door te bellen naar het nummer 0479/22 33 49, een e-mail te sturen naar het adres [email protected], of door het contactformulier in te vullen. Wij begeleiden u met plezier bij het kopen van de meest geschikte heftruck voor uw projecten in Antwerpen.   

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: