✓ Reparaties ter plaatse
✓ Nieuw én tweedehands
✓ Ook voor festivals

Een hoogwerker van Genie voor uw bouwproject in Antwerpen

Kies het merk Genie voor uw hoogwerker bij KN Service in Terhagen, nabij Antwerpen. De kenmerkende blauwe Genie-hoogwerker is een sterktehouder op iedere werf, dus uiteraard bieden wij ook dit topmerk aan. Wij zijn een bedrijf vol techneuten toegewijd aan het verkopen én herstellen van nieuwe en tweedehands bouwmachines. Ontdek ons aanbod op onze website!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Koop van het merk Genie uw hoogwerker

Door alleen de beste bouwmachines te gebruiken, minimaliseert u de kans op vertragingen, defecten en problemen achteraf voor al uw bouwprojecten. Daarom raden wij u absoluut de Genie-hoogwerker aan voor uw volgende onderneming. Dit innovatieve merk is ideaal voor toekomstgerichte bouwmeesters en staat garant voor tijdloze kwaliteit. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands hoogtewerkers aan naargelang uw eisen en budget, en dit van een heleboel verschillende merken. Zo vindt u bij ons, naast Genie ook hoogtewerkers van:
·        Aichi
·        JLG
·        Manitou
·        Skyjack
Kijk gerust eens rond op de rest van onze website voor een volledig overzicht van al onze verschillende diensten en machines.

Contacteer ons voor meer info

Laat ons zo snel mogelijk iets weten als u interesse heeft in een hoogwerker van Genie voor uw bouwprojecten, of indien u vragen of opmerkingen heeft. Wij zijn te bereiken via telefoon op het nummer 0479/22 33 49 en daarnaast ook op het e-mailadres [email protected]. Voor onze huidige acties kan u overigens altijd terecht op onze actiepagina..

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: