Reparaties ter plaatse
Nieuw én tweedehands
Ook voor festivals

Koop hier uw hoogwerker van Aichi in regio Antwerpen

Wilt u van Aichi een nieuwe of tweedehands hoogwerker kopen voor uw bouwproject in de provincie Antwerpen? KN Service is u heel graag tot dienst! Wij zijn een team van gepassioneerde techneuten uit Terhagen, nabij Antwerpen, die onder de deskundige ervaring van zaakvoerder Kurt Nauwelaers de Aichi-hoogwerker en veel andere topmerken aanbiedt.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste machines?

Neem direct telefonisch contact op of via ons contactformulier en wij helpen u zoeken naar de beste machines voor uw volgende bouwproject.

Bel: 0479/22 33 49 Mail ons

Het merk Aichi voorziet de hoogwerker voor uw bouwproject

Bent u op zoek naar de beste bouwmachines om uw volgende project vlekkeloos te laten verlopen? Dan bent u bij deze op de juiste pagina beland! Een Aichi-hoogwerker staat bekend om haar Japanse kwaliteit, inclusief lange levensduur en lage onderhoudskosten, en is dus de geknipte hoogwerker voor uw volgende bouwonderneming. Bij KN Service heeft u de keuze tussen ofwel een nieuwe of tweedehandsmachine. Dit geldt overigens ook voor onze hoogwerkers van:
·        Genie 
·        JLG
Maar ook voor de overige machines die we aanbieden, waaronder heftrucks.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Ziet u een hoogwerker van Aichi op uw bouwterrein in Antwerpen wel zitten? Contacteer ons dan zo snel mogelijk om het verkoopproces op gang te trekken. Wij zijn bereikbaar via telefoon op het nummer 0479/22 33 49 en via e-mail op [email protected]. Hou zeker ook onze actiepagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze speciale aanbiedingen.

Contacteer ons
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag of opmerking: